Naslovna Novosti Hrvatski Caritas poplavljenima u Slavoniji upućuje 100.000 kn i poziva na žurnu pomoć

U akciju je moguće uključiti se:

IBAN HR05 23400091100080340, poziv na broj 175
pozivom na donacijski telefon 060 9010 (6,25kn po pozivu, PDV uključen)
za uplate iz inozemstva: IBAN: HR1123600001101621994; SWIFT(BIC) ZABAHR2X; Zagrebačka banka d.d. Zagreb, Paromlinska 2, broj poslovnice: Trg bana Jelačića 012101.

Hrvatski Caritas poziva sve građane, kao i hrvatske poslovne subjekte, da svojim novčanim prilozima priskoče u pomoć postradalim sugrađanima na području Požeške biskupije i Đakovačko-Osječke nadbiskupije te posvjedoče socijalnu osjetljivost i djelatnu ljubav. U akciju je moguće uključiti se:
IBAN HR05 23400091100080340, poziv na broj 175
pozivom na donacijski telefon 060 9010 (6,25kn po pozivu, PDV uključen)

Hrvatski Caritas poziva sve građane, kao i hrvatske poslovne subjekte – osobito vjerne podupiratelje akcija i programa namijenih žurnoj pomoći – da svojim novčanim prilozima, a tvrtke i donacijama proizvoda, priskoče u pomoć svojim postradalim sugrađanima svjedočeći socijalnu osjetljivost i djelatnu ljubav. U akciju je moguće uključiti se: :
IBAN HR05 23400091100080340, poziv na broj 182
pozivom na donacijski telefon 060 9010 (6,25kn po pozivu, PDV uključen)

U akciju se možete uključiti:
pozivom na donacijski telefon 060 9010 cijena po pozivu 6,25 kn,
PDV uključen
uplatom na žiro račun Hrvatskog Caritasa,
IBAN: HR05 23400091100080340, kod PBZ poziv na br. 101
novčanim darom u župi 23. ožujka 2014.
on-line donacijom