Naslovna Novosti OBAVIJEST KORISNICIMA PROGRAMA CARITASA ZADARSKE NADBISKUPIJE

Radno vrijeme Pučke kuhinje u Zadru i Benkovcu u dogovoru s nadležnim ministarstvom i Stožerom civilne zaštite Zadarske županije i u skladu s preporukama postupanja u izvanrednoj situaciji zaustavljanja pandemije izazvane korona virusom.

Pučka kuhinja u Zadru i Benkovcu u dogovoru s nadležnim ministarstvom i Stožerom civilne zaštite Zadarske županije i u skladu s preporukama postupanja u izvanrednoj situaciji zaustavljanja pandemije izazvane korona virusom, bit će otvorene za preuzimanje gotovog obroka svaki dan od 10.30h do 11.30 h. Večera i nedjeljni ručak neće se dijeliti do opoziva navedene obavijesti. Socijalna samoposluga bit će zatvorena do daljnjega. Sve informacije o uslugama samoposluge korisnici mogu dobiti putem naših dežurnih telefona. Molimo korisnike Pučkih kuhinja u Zadru i Benkovcu da se pridržavaju stručnih preporuka zdravstvenih djelatnika – nošenje zaštitnih rukavica i maski, držanje propisanog razmaka u redu za dobivanje hrane, nepotrebno zadržavanje u navedenim prostorima za preuzimanje pomoći i svođenje svih socijalnih kontakata na najmanju moguću mjeru. Zahvaljujemo unaprijed na savjesnom i odgovornom ponašanju dok su mjere civilne zaštite na snazi jer tako štitite sebe, svoje najbliže i sve djelatnike Caritasa Zadarske nadbiskupije.